Industrial App” 50 Conference

 


The “Industrial APP” 50 Conference, scheduled to be held in Chengdu on August 16th, 2018, will center on the national strategy of deep integration of the Internet and advanced manufacturing industry, focus on cultivating industrial APP to bolster Chengdu to cultivate new advantages in advanced manufacturing industry, stimulate new development momentum of software industry and create a new digital, intelligent and Internet-based manufacturing industry, and help Chengdu to build the “Made in China 2025” national demonstration zone and a city renowned for its software industry. The conference is hosted by China Electronics Standardization Institute and co-organized by Chengdu Technology Innovation Association. The theme of this conference is “New Model of Industrial APP Development in Chengdu in the Industrial Internet Age”. The conference will invite famous experts in the field of industrial APP and enterprise leaderships. In the conference, participants will exchange and share the successful experience of industrial APP development in the form of keynote speeches and free discussions,publish《Chengdu industrial APP development report》《Guide of the cultivation of Chengdu industrial APP》and propose suggestions for the development of industrial APP in Chengdu. 

Organizer:China Electronics Standardization Institute 

Co-organizer:Chengdu Association of Technology Innovation

Date & Time: 13:30-17:30, August 16th, 2018
Venue: Shuyun Room (3F)

Agenda:

时间

Time

内容

Event

单位/主讲人

Company/keynote speaker

13:20-13:30

来宾签到入场、会议暖场

Sign-in and the warming up for the conference

 

10分钟/10mins

13:30-13:40

领导开场及致辞

Host and Leader’s oration

中国电子技术标准化研究院副院长孙文龙

China Electronics Standardization Institute, Vice President, Sun Wenlong

5分钟/5mins

13:40-13:45

工信部领导致辞

Leader’s oration

Ministry of Industry and Information Technology

 

5分钟/5mins

13:45-13:50

成都市经信委领导讲话

Leaders oration

Chengdu Economic And Information Commission

 

20分钟/20mins

13:50-14:10

《工业软件的过去、现在、和未来》

Thematic speechThe past, present, and future of industrial software

中国航空工业信息技术中心首席顾问宁振波

Information Technology Center of Aviation Industry Corporation of China, chief advisor, Ning Zhenbo

20分钟/20mins

14:10-14:30

《工业APP:工业软件的新形态》

Thematic speechIndustrial APP:  New Form of Industrial Software

走向智能研究院院长赵敏

Towards Intelligence Reasearch Institute, President, Zhao Min

20分钟/20mins

14:30-14:50

《云制造软件新业态--中国工业APP启动路径探讨》

New Format of Cloud Manufacturing Software--Discussion on the Starting Path of China's Industrial APP

航天云网科技发展有限责任公司

副总经理徐汕

CASICloud-Tech Co.,Ltd Deputy general manager, Xu Shan

20分钟/20mins

14:50-15:10

《工业互联网 工业新引擎》

Industrial Internet -New Engine of Industry

江苏徐工信息技术股份有限公司副总经理/董秘 姜丽萍

Jiangsu XCMG Information Technology Co., Ltd, Deputy general manager, secretary to the presidentJiang Liping

20分钟/20mins

15:10-15:30

cosmo平台如何赋能工业app

How does  cosmo platform empower industrial apps

海尔数字科技有限公司大规模定制平台总经理王晓虎

Haier Digital Technology Co., Ltd. Managing Directorof COSMO, Tiger Wang

20分钟/20mins

15:30-15:50

《百万工业APP赋能工业互联网》

Million Industrial APP Empowers Industrial Internet

北京索为系统技术股份有限公司董事长李义章

Beijing Sysware Technology Co., Ltd, Chairman, Li Yizhang

20分钟/20mins

15:50-16:10

《成都市工业APP发展报告》

《成都市工业APP培育指南》(征求意见稿)

发布和说明Release and explanation ofChengdu industrial APP Development Report》《Guideline of Chengdu Industrial APP Cultivation 》(consultation paper 

中国电子技术标准化研究院软件工程与评估中心副主任于秀明

Deputy Director of Software Engineering and Appraisal Center of China Electronics Standardization Institute(CESI) Yu Xiuming

70分钟/70mins

16:10-17:20

圆桌论坛:共话成都市工业APP发展

Roundtable conference:  the Development of Industrial APP in Chengdu

北京寄云鼎城科技有限公司总经理

时培昕;

Neucloud-Tech Co.,Ltd

Managing Director

Shi Peixin

北京工业大数据创新中心总工程师王晨;

Innovation Center for Industrial Big Data, chief engineer, Wang Chen

中铁装备集团有限公司智能工程研究院常务副院长

朱永超;

Institute of Intelligent Engineering in China Railway Engineering Equipment Group Co.,Ltd, Managing Director, Zhu Yongchao

金蝶软件四川省公司总经理,项岁泉;

Kingdee in Sichuan Province.

General manager

Xiang Suiquan

明珠家具集团首席信息官 ,张浩

M&Z Furniture Co .Ltd.CIO

Zhanghao

成都淞幸科技有限责任公司常务副总经理,曹新彬

 Chengdu songkhi echnology.

Deputy General Manager

Cao Xinbin

10分钟/10mins

17:20-17:30

会议总结

Conclude the meeting

 


 
     Zhu Yongchao
    Xiang Suiquan,
     Wang Chen
    Dr. Shi Peixin
     Owen Gu
    Zhao Min
    Ning Zhenbo
    Zhang Qiliang
    Mr. Li Yizhang
    Xu Shan
     Tiger Wang
  
Copyright by Excutive Committee of Chinasoft, 2003-2017
Contact: Ms. Jiang Yingping, Ms. Zhang Cen
Tel: 86-28-62961288        Fax: 86-28-85335051       Email: chinasoft@vip.163.com